Siirry ensisijaiseen siirtymispalkkiin Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen

Koe Suomen Lappi Husky & Co:n kanssa Saariselällä

Tervetuloa Lapin Saariselkään, jossa upeat maisemat vain odottavat löytäjäänsä! Saariselkä sijaitsee 270 kilometriä napapiiriltä pohjoiseen ja rajaa Suomen toiseksi suurinta kansallispuistoa. Se on täydellinen tukikohta ainutlaatuisen ja ympärivuotisen ulkoilun kokemiseen. Hengitä raitista ilmaa ja astu kanssamme erämaahan. Aloita Lapin loma täältä ja tutustu tundraan huskyjemme kanssa! Kun astut husky-moottorikelkan valjaisiin, muistat sen loppuelämäsi.

Husky & Co on arvostettu aktiviteettijärjestäjä, joka on toiminut alueella vuodesta 1995.

Suosittuja seikkailuja

Lue Husky & Co:n kokemuksia vierailtamme!

Koirat hyvässä hoidossa

Positiivinen yllätys. Koirat hyvässä hoidossa. Retki kiva ja kokemus, kun sai ajaa itse. Keskustelussa sai kysellä kaikkea mikä askarruttaa tai kiinnostaa. Suosittelen.

– Kaisa H. - Google
Hyvin järjestetty huskysafari

Hyvin järjestetty huskysafari ja eläimet hoidettu, vaikka lumiset olosuhteet ei olleet helpoimmat, saatiin ihan uusi unohtumaton elämys ja oli mahtavaa ajaa huskyrekeä itse.

– Jenni J. - Google
Hyvä palvelu kruunaa kaiken

Lapset kävivät husky safarilla ja seuraavana päivänä vuokrattiin kelkat. Mahtava palvelu ja hinta-laatusuhde todella hyvä. Hyvä palvelu kruunaa kaiken.

– Benjam L. - Google
Kiitos mainiosta vastineesta rahoille!

Safari oli todella hyvin järjestetty alusta loppuun. Henkilökunta oli asiansa osaavaa ja ystävällistä, tilat ja lainavaatteet ym laadukkaita, ja koirat ihastuttavia! Kiitos mainiosta vastineesta rahoille!

– Jenny K - Google