calendar_today VARAA NYT Saariselällä, Pohjois-Lapissa ARKTISET SEIKKAILUT calendar_today KATSO LISÄÄ
Lapin taikaa parhaimmillaan NAUTI LAPIN KESÄÖISTÄ calendar_today KATSO LISÄÄ Kauniissa Lapin talvimaisemassa MOOTTORIKELKKARETKET calendar_today KATSO LISÄÄ Tutustu ihaniin rekikoiriimme!
HUSKYSAFARIT calendar_today KATSO LISÄÄ
Maaginen kokemus myös paikallisille! RÄISKYVÄT REVONTULET calendar_today KATSO LISÄÄ Aktiviteetit, Majoitus ja E-Fatbike vuokraus kauttamme! KOE AITO LAPPI! calendar_today KATSO LISÄÄ Värien loistetta päivisin ja iltaisin KOE KAUNIIT RUSKAN VÄRIT calendar_today KATSO LISÄÄ

SUOSITUIMMAT RETKET

2-3h HUSKYSAFARI

Tervetuloa ajamaan koiravaljakolla vaikka koko perheen voimin!

Oletko koskaan haaveillut ajavasi koiravaljakon kanssa? Energian täytteiset huskykoiramme odottavat jo pääsevänsä viemään sinut elämäsi retkelle! Reen eteen valjastetut huskykoiramme näyttävät miten lumella juoksemisesta todella rieumuitaan.

 

KAUSI

KESTO
2-3h

HINTA alkaen
155€

OTA YHTEYTTÄ
KATSO VIDEO

4h KELKKASAFARI

Kelkkailemme uusilla hiljaisilla nelitahtikelkoilla turvallisesti oppaan johdolla Saariselän huikeissa maisemissa

Saariselältä löytyy monipuolinen kelkkareitistö, joilla on mukava kokea kelkkailun riemua. Oppaamme turvallisuus- ja ajo-ohjeiden saattelemana retkemme sopivat erinomaisen hyvin myös ensikertalaisille.

KAUSI

KESTO
4h

HINTA alkaen
150€

OTA YHTEYTTÄ
KATSO VIDEO

3h AUTO AURORA

Lähde kanssamme etsimään revontulia

Mikäli sääolosuhteet osuvat kohdilleen takaat parhaat mahdollisuudet nähdä revontulet jättämällä tunturikylän valot taaksesi. Autolla pääsee myös alueille missä pilvipeite on vähäistä.

KAUSI

KESTO
3h

HINTA alkaen
89€

OTA YHTEYTTÄ
KATSO VIDEO

VUOKRAAMO

LUMIKENGÄT

Liikkumisen ja ulkoilun riemua!

15€/päivä

Meillä on erilaisia lumikenkämalleja, ja UKK puisto tarjoaa oivalliset reitit lumikenkäilyyn. Voit kenkäillä myös umpisessa.

KAUSI

KESTO
2h-24h

HINTA alkaen
15€

Ota yhteyttä
KATSO VIDEO

KELKAT

Lynx Adventure 600 kelkkoja

Saariselkä tarjoaa monipuoliset reitit lähiympäristöön.

  • 3h // 130€
    6h // 160€
    24h // 240€
  • + bensat & uralupa

KAUSI

KESTO
3h-24h

HINTA alkaen
130€

Ota yhteyttä
KATSO VIDEO

LAPIN VUODENAJAT

Yötön yö

Maaginen Lapin Kesä

Tule ja nauti kalastuksesta, patikoinnista, retkeilystä ja mönkijäsafareista. Kesällä voit tehdä näitä kaikkia mihin vuorokauden aikaan tahansa. Keskiyön aurinko on ainutlaatuinen, ja tärkeä energianlähde Lapin luonnolle ja väestölle.

KAUSI

KESTO
Jun-Jul

KATSO VIDEO
AKTIVITEETIT

Sadonkorjuu

Super Foodia suoraan ämpäriisi

Vuorokauden läpi paistava aurinko tekee Lapin majoista ainutlaatuisen maukkaita. Joka miehen oikeus muuntaa retkeilyn kaltaiset aktiviteetit herkullisiksi löytöretkiksi. Vaikka suomalaiset marjat ja hedelmät ovat eurooppalaisia sukulaisiaan pienempiä, ne ovat täynnä makeita makuja, terveellisiä vitamiineja ja flavonoideja.

KAUSI

KESTO
Jul-Oct

KAUSI

LUE LISÄÄ
AKTIVITEETIT

Ruska

Värien loistoa päivisin ja iltaisin

Lapin luonto kylpee kesäkuukausina 24h päivänvalossa, ja siirtyy syksyn koittaessa nopeasti talveen. Puiden lehdet muuttuvat oransseiksi ja keltaisiksi, ja maaruska hohtaa mitä punaisimmista kauneimmista sävyistä. Syksyn värit eli ”ruska”, kestää kolme viikkoa ja ajoittuu syyskuuhun.

KAUSI

KESTO
Sep

KATSO VIDEO
AKTIVITEETIT

Revontulet

Taianomainen taivainen luontoilmiö!

Vaikka monet ihmiset yhdistävät pohjoisen valot kylmiin ja lumisiin talvimaisemiin, kevättalvi ja alkusyksy ovat tilastollisesti edullisimmat ajat revontulien esiintymisille. Kevät on myös keskimäärin vähäpilvistä aikaa, joten maaliskuu on suositeltava ajankohta revontulien odotteluun. Tuolloin hiihtokelitkin ovat parhaimmillaan.

KAUSI

KESTO
Sep-Mar

KAUSI

KATSO VIDEO
AKTIVITEETIT

Kaamos

Sininen hetki ja Purppuravärit

Kahden kuukauden pituinen kaamos alkaa marraskuussa, kun aurinko ei enää nouse horisontin yläpuolelle. Luonto värjäytyy sinisen, violetin ja lilan sävyihin, jotka lumoavat tottuneenkin lapinkävijän sielun. Vaikka emme näe itse aurinkoa, niin mielestämme kaamoksen aika on yksi kauneimmista vuodenajoista mitä maailmassa on.

KAUSI

KESTO
Nov-Jan

KATSO VIDEO
AKTIVITEETIT

Kevättalvi

Keväthanget kutsuvat kulkijaa

Tammikuun loppupuoliskolla näkyy jälleen ihana aurinko, ja päivä piteneekin nopealla tahdilla. Helmikuun puolesta välistä alkaa kirkkauden ajanjakso, jolloin aurinko kimaltelee taivaalta ja hohtavista hangista. Älä unohda aurinkolaseja tai aurinkovoidetta Tämä vuodenaika on parasta aikaa pilkkimiseen, hiihtoon ja kelkkailuun.

KAUSI

KESTO
Feb-Apr

KATSO VIDEO
AKTIVITEETIT

Tripadvisor on myöntänyt yrityksellemme sertifikaatin erinomaisuudesta useana vuonna peräkkäin. Olemme tästä äärettömän kiitollisia ja haluamme kiittää kaikkia palautteenantajia. Tripadvisorin Certificate of Excellencen monta vuotta peräkkäin. Kiitos kaikille asiakkaille palautteista!