Siirry ensisijaiseen siirtymispalkkiin Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen

Husky & Co

Poro-, moottorikelkka- ja huskysafarit Lapissa


Calendar Varaa seikkailusi!

Koe Suomen Lappi Husky & Co:n kanssa Saariselällä

Tervetuloa pohjoisimpaan Lappiin, jossa upeat maisemat vain odottavat löytäjäänsä! Saariselkä sijaitsee 270 kilometriä napapiiriltä pohjoiseen aivan Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä. Sijainti on täydellinen tukikohta ulkoiluun ja Lapin luonnosta nauttimiseen. Hengitä raitista ilmaa ja lähde kanssamme huskysafarille, moottorikelkkasafarille, pilkkimään, lumikenkäilemään tai revontulia tähyämään!

Husky & Co on järjestänyt kokemuksia ja elämyksiä Lapin kävijöille jo vuodesta 1995

Suosittuja seikkailuja

Lue Husky & Co:n kokemuksia vierailtamme!

Koirat hyvässä hoidossa

Positiivinen yllätys. Koirat hyvässä hoidossa. Retki kiva ja kokemus, kun sai ajaa itse. Keskustelussa sai kysellä kaikkea mikä askarruttaa tai kiinnostaa. Suosittelen.

– Kaisa H. - Google
Hyvin järjestetty huskysafari

Hyvin järjestetty huskysafari ja eläimet hoidettu, vaikka lumiset olosuhteet ei olleet helpoimmat, saatiin ihan uusi unohtumaton elämys ja oli mahtavaa ajaa huskyrekeä itse.

– Jenni J. - Google
Hyvä palvelu kruunaa kaiken

Lapset kävivät husky safarilla ja seuraavana päivänä vuokrattiin kelkat. Mahtava palvelu ja hinta-laatusuhde todella hyvä. Hyvä palvelu kruunaa kaiken.

– Benjam L. - Google
Kiitos mainiosta vastineesta rahoille!

Safari oli todella hyvin järjestetty alusta loppuun. Henkilökunta oli asiansa osaavaa ja ystävällistä, tilat ja lainavaatteet ym laadukkaita, ja koirat ihastuttavia! Kiitos mainiosta vastineesta rahoille!

– Jenny K - Google