SUOSITUIMMAT RETKET

E-FATBIKE VUOKRAUS

Sähköpyöräily sopii kaikille!

Tarjoamme kahta erikokoista pyörää (M ja L) ja kaikissa E-Fat Bike pyörissämme on sähköinen avustaja (1000W). Sähköpyöriä ei valitettavasti vuokrata lapsille.

3 hours // 40€ per hlö
6 tuntia // 60€ per hlö
24 tuntia // 80€ per hlö

 

KAUSI

KESTO alkaen
2h-24h

HINTA alkaen
40€

KATSO LISÄÄ

HUSKYTARHA VIERAILU

Tule tutustumaan Siperian- ja Alaskan husky koiriimme!

Opastuksen aikana tutustut huskykoiriemme elämään, kuulet minkälaista työtä he tekevät talven aikana. Paijaamista ja hellyttäviä hetkiä on luvassa, ja mikäli kenneliin on syntynyt pentuja niin pääsette niitäkin ihailemaan.

KAUSI

KESTO
1,5h

HINTA alkaen
65€

KATSO LISÄÄ

2h MÖNKIJÄ SAFARI

Lähde kanssamme seikkailulle!

SSV mönkijä on kaksipaikkainen, katettu, vankempi koppimönkijä, jolla on mukava porhaltaa reiteillämme. Mönkkäreitä kutsutaan kaikkien maastojen ajoneuvoiksi, eikä suotta.

KAUSI

KESTO
2h

HINTA alkaen
100€

KATSO LISÄÄ

2-3h HUSKY SAFARI

Tervetuloa ajamaan koiravaljakolla vaikka koko perheen voimin!

Oletko koskaan haaveillut ajavasi koiravaljakon kanssa? Energian täytteiset huskykoiramme odottavat jo pääsevänsä viemään sinut elämäsi retkelle! Reen eteen valjastetut huskykoiramme näyttävät miten lumella juoksemisesta todella rieumuitaan.

 

KAUSI

KESTO
2-3h

HINTA alkaen
155€

KATSO LISÄÄ

4h KELKKASAFARI

Kelkkailemme uusilla hiljaisilla nelitahtikelkoilla turvallisesti oppaan johdolla Saariselän huikeissa maisemissa

Saariselältä löytyy monipuolinen kelkkareitistö, joilla on mukava kokea kelkkailun riemua. Oppaamme turvallisuus- ja ajo-ohjeiden saattelemana retkemme sopivat erinomaisen hyvin myös ensikertalaisille.

KAUSI

KESTO
4h

HINTA alkaen
150€

KATSO LISÄÄ

3h AUTO AURORA

Lähde kanssamme etsimään revontulia

Mikäli sääolosuhteet osuvat kohdilleen takaat parhaat mahdollisuudet nähdä revontulet jättämällä tunturikylän valot taaksesi. Autolla pääsee myös alueille missä pilvipeite on vähäistä.

KAUSI

KESTO
3h

HINTA alkaen
95€

KATSO LISÄÄ

LAPIN VUODENAJAT

Yötön yö

Maaginen Lapin Kesä

Tule ja nauti kalastuksesta, patikoinnista, retkeilystä ja mönkijäsafareista. Kesällä voit tehdä näitä kaikkia mihin vuorokauden aikaan tahansa. Keskiyön aurinko on ainutlaatuinen, ja tärkeä energianlähde Lapin luonnolle ja väestölle.

KAUSI

KESTO
Jun-Jul

SEE ACTIVITIES

Sadonkorjuu

Super Foodia suoraan ämpäriisi

Vuorokauden läpi paistava aurinko tekee Lapin majoista ainutlaatuisen maukkaita. Joka miehen oikeus muuntaa retkeilyn kaltaiset aktiviteetit herkullisiksi löytöretkiksi. Vaikka suomalaiset marjat ja hedelmät ovat eurooppalaisia sukulaisiaan pienempiä, ne ovat täynnä makeita makuja, terveellisiä vitamiineja ja flavonoideja.

KAUSI

KESTO
Jul-Oct

KAUSI

SEE ACTIVITIES

Ruska

Värien loistoa päivisin ja iltaisin

Lapin luonto kylpee kesäkuukausina 24h päivänvalossa, ja siirtyy syksyn koittaessa nopeasti talveen. Puiden lehdet muuttuvat oransseiksi ja keltaisiksi, ja maaruska hohtaa mitä punaisimmista kauneimmista sävyistä. Syksyn värit eli ”ruska”, kestää kolme viikkoa ja ajoittuu syyskuuhun.

KAUSI

KESTO
Sep

SEE ACTIVITIES

Revontulet

Taianomainen taivainen luontoilmiö!

Vaikka monet ihmiset yhdistävät pohjoisen valot kylmiin ja lumisiin talvimaisemiin, kevättalvi ja alkusyksy ovat tilastollisesti edullisimmat ajat revontulien esiintymisille. Kevät on myös keskimäärin vähäpilvistä aikaa, joten maaliskuu on suositeltava ajankohta revontulien odotteluun. Tuolloin hiihtokelitkin ovat parhaimmillaan.

KAUSI

KESTO
Sep-Mar

KAUSI

SEE ACTIVITIES

Kaamos

Sininen hetki ja Purppuravärit

Kahden kuukauden pituinen kaamos alkaa marraskuussa, kun aurinko ei enää nouse horisontin yläpuolelle. Luonto värjäytyy sinisen, violetin ja lilan sävyihin, jotka lumoavat tottuneenkin lapinkävijän sielun. Vaikka emme näe itse aurinkoa, niin mielestämme kaamoksen aika on yksi kauneimmista vuodenajoista mitä maailmassa on.

KAUSI

KESTO
Nov-Jan

SEE ACTIVITIES

Kevättalvi

Keväthanget kutsuvat kulkijaa

Tammikuun loppupuoliskolla näkyy jälleen ihana aurinko, ja päivä piteneekin nopealla tahdilla. Helmikuun puolesta välistä alkaa kirkkauden ajanjakso, jolloin aurinko kimaltelee taivaalta ja hohtavista hangista. Älä unohda aurinkolaseja tai aurinkovoidetta Tämä vuodenaika on parasta aikaa pilkkimiseen, hiihtoon ja kelkkailuun.

KAUSI

KESTO
Feb-Apr

SEE ACTIVITIES

Tripadvisor on myöntänyt yrityksellemme sertifikaatin erinomaisuudesta useana vuonna peräkkäin. Olemme tästä äärettömän kiitollisia ja haluamme kiittää kaikkia palautteenantajia. Tripadvisorin Certificate of Excellencen monta vuotta peräkkäin. Kiitos kaikille asiakkaille palautteista!


 • maaritle Avatar
  maaritle
  5 star rating
  22/07/2016 - TripAdvisor

  Ihana taukopaikka Pysähdyttiin monena päivänä hiihtoreissulla tähän paikkaan kahville ja syömään jotain pientä. Siellä voi paistaa makkaraa nuotiolla, kahvila on hauskasti sisustettu, siellä näkee suloisia huskyja, pentujakin sattui olemaan yhdessä koirahäkissä emonsa kanssa juuri. Henkilökunta kahvilassa oli todella mukavaa. Suosittelen pysähtymään!

 • hannu49 Avatar
  hannu49
  5 star rating
  19/03/2018 - TripAdvisor

  Koira-ajelu 2 h koira-ajelu. Kuljetus ja varustautuminen hieman ylimalkaista. Ajo-opastus hyvä. Retken vetäminen antoi huolellisen ja turvallisen vaikutelman.

 • naniannette Avatar
  naniannette
  5 star rating
  16/02/2017 - TripAdvisor

  Mukava kokemus talvipäivänä Osallistuimme parin tunnin Husky Safarille yhdessä ulkomaalaisten turistien kanssa. Ohjeistus ja opastus oli erinomaista, palvelu hyvää ja koirat selvästi hyvin pidettyjä ja työskentelyintoisia. Noin 12 km maisemalenkki kierrettiin välillä ripeää välillä verkkaisempaa vauhtia, mutta mikä parasta, ajoaikaa tuli kivasti molemmille saman valjakon ihmisille. Myös tapaamamme koiranpennut oli hyvässä kunnossa. Kiitos hauskasta safarista!

 • TapioU5 Avatar
  TapioU5
  5 star rating
  21/03/2019 - TripAdvisor

  Upea kokemus Lohikeitto ja kahvit tarinoiden kera sekä retken päätepysäkillä oppaan pelisilmä eli teinin syliin annettu pentu husky, nämä mahdollistivat iki muistoisen ja personoidun kokemuksen

SEURAA MEITÄ

Seuraa meitä @saariselkahuskies

5 days ago
2 weeks ago
3 weeks ago
1 month ago
1 month ago
2 months ago