calendar_today VARAA NYT Saariselällä, Pohjois-Lapissa ARKTISET SEIKKAILUT calendar_today KATSO LISÄÄ
Lapin taikaa parhaimmillaan NAUTI LAPIN KESÄÖISTÄ calendar_today KATSO LISÄÄ Kauniissa Lapin talvimaisemassa MOOTTORIKELKKARETKET calendar_today KATSO LISÄÄ Tutustu ihaniin rekikoiriimme!
HUSKYSAFARIT calendar_today KATSO LISÄÄ
Maaginen kokemus myös paikallisille! RÄISKYVÄT REVONTULET calendar_today KATSO LISÄÄ Aktiviteetit, Majoitus ja E-Fatbike vuokraus kauttamme! KOE AITO LAPPI! calendar_today KATSO LISÄÄ Värien loistetta päivisin ja iltaisin KOE KAUNIIT RUSKAN VÄRIT calendar_today KATSO LISÄÄ

TARJOUKSIA

LUMI KOMBO

Koiravaljakkoajelua & Kelkkailua!
 • 4h Kelkkaretki + 2-3h Huskysafari = 250€
 • 4h Huskysafari + 2h Maisemasafari kelkalla=250€
 • ajo 2 hlöä/ koirareki tai kelkka
 • Single lisä 40€

 

KAUSI

KESTO alkaen
Talvikausi

HINTA alkaen
250€

OTA YHTEYTTÄ

LAHJAKORTTI KOIRATOIMINTAMME TUKEMISEEN

Anna lahjaksi seikkailu ja elämys!

Lahjakortin arvon päätät itse, ja voit käyttää sen vasta ensi talvena. Lahjakortin ostolla tuet koirien hoitoa ja toimintaamme. Kiitoksesi lähetämme Sinulle mukavan tervehdysvideon tarhaltamme!

KAUSI

KESTO

HINTA alkaen
10€

LUE LISÄÄ
LEARN MORE

HUSKY TIISTAI, PERJANTAI & SUNNUNTAI

Näinä päivinä 10km huskysafari vain 85€!

Joka tiistai, perjantai ja sunnuntai tarjoamme 2-3h Huskysafarin 85€ tarjoushintaan. Ota tarjouksesta vaarin ja lähde kokeilemaan miltä koiravaljakkoajelu tuntuu.

KAUSI

KESTO
2-3h

HINTA alkaen
85€

OTA YHTEYTTÄ

TALVEN TAIKAA KOMBO

Maistiaiseksi talviaktiviteetteja!
 • 2-3h Huskysafari
 • 2h Maisemasafari kelkkaillen
 • 2h Porosafari
 • ajo 2 hlöä/kelkka tai reki
 • Single lisä 40€

KAUSI

KESTO
Talvikausi

HINTA alkaen
300€

OTA YHTEYTTÄ

VUOKRAAMO

KELKAT

Lynx Adventure 600 kelkkoja
 • Varaathan vuokrauksesi ennakkoon
 • 3h // 130€
  6h // 160€
 • 24h // 240€

+ bensat & uralupa

Omavastuu 1200€

KAUSI

KESTO alkaen
3h-24h

HINTA alkaen
130€

OTA YHTEYTTÄ

E-FAT BIKE

Saariselän talvipyöräreitit on mahtava kokemus!
 • 3h // 40€ per hlö
  6h // 60€ per hlö
  24h // 80€ per hlö
 • Pyörämme ovat E-Fat Bike pyöriä. Tarjoamme M & L kokoja.

KAUSI

KESTO
3h-24h

HINTA alkaen
40€

OTA YHTEYTTÄ

SNOWSHOES

Liikkumisen ja Ulkoilun riemua!

15€/päivä

Meillä on erilaisia lumikenkämalleja, ja UKK puisto tarjoaa oivalliset reitit lumikenkäilyyn. Voit kenkäillä myös umpisessa.

KAUSI

KESTO
2h-24h

HINTA alkaen
15€

OTA YHTEYTTÄ

SUOSITUIMMAT RETKET

2-3h HUSKYSAFARI

Tervetuloa ajamaan koiravaljakolla vaikka koko perheen voimin!

Oletko koskaan haaveillut ajavasi koiravaljakon kanssa? Energian täytteiset huskykoiramme odottavat jo pääsevänsä viemään sinut elämäsi retkelle! Reen eteen valjastetut huskykoiramme näyttävät miten lumella juoksemisesta todella rieumuitaan.

 

KAUSI

KESTO
2-3h

HINTA alkaen
85€

OTA YHTEYTTÄ

4h KELKKASAFARI

Kelkkailemme uusilla hiljaisilla nelitahtikelkoilla turvallisesti oppaan johdolla Saariselän huikeissa maisemissa

Saariselältä löytyy monipuolinen kelkkareitistö, joilla on mukava kokea kelkkailun riemua. Oppaamme turvallisuus- ja ajo-ohjeiden saattelemana retkemme sopivat erinomaisen hyvin myös ensikertalaisille.

KAUSI

KESTO
4h

HINTA alkaen
150€

OTA YHTEYTTÄ

3h AUTO AURORA

Lähde kanssamme etsimään revontulia

Mikäli sääolosuhteet osuvat kohdilleen takaat parhaat mahdollisuudet nähdä revontulet jättämällä tunturikylän valot taaksesi. Autolla pääsee myös alueille missä pilvipeite on vähäistä.

KAUSI

KESTO
3h

HINTA alkaen
89€

OTA YHTEYTTÄ

LAPIN VUODENAJAT

Yötön yö

Maaginen Lapin Kesä

Tule ja nauti kalastuksesta, patikoinnista, retkeilystä ja mönkijäsafareista. Kesällä voit tehdä näitä kaikkia mihin vuorokauden aikaan tahansa. Keskiyön aurinko on ainutlaatuinen, ja tärkeä energianlähde Lapin luonnolle ja väestölle.

KAUSI

KESTO
Jun-Jul

SEE ACTIVITIES

Sadonkorjuu

Super Foodia suoraan ämpäriisi

Vuorokauden läpi paistava aurinko tekee Lapin majoista ainutlaatuisen maukkaita. Joka miehen oikeus muuntaa retkeilyn kaltaiset aktiviteetit herkullisiksi löytöretkiksi. Vaikka suomalaiset marjat ja hedelmät ovat eurooppalaisia sukulaisiaan pienempiä, ne ovat täynnä makeita makuja, terveellisiä vitamiineja ja flavonoideja.

KAUSI

KESTO
Jul-Oct

KAUSI

SEE ACTIVITIES

Ruska

Värien loistoa päivisin ja iltaisin

Lapin luonto kylpee kesäkuukausina 24h päivänvalossa, ja siirtyy syksyn koittaessa nopeasti talveen. Puiden lehdet muuttuvat oransseiksi ja keltaisiksi, ja maaruska hohtaa mitä punaisimmista kauneimmista sävyistä. Syksyn värit eli ”ruska”, kestää kolme viikkoa ja ajoittuu syyskuuhun.

KAUSI

KESTO
Sep

SEE ACTIVITIES

Revontulet

Taianomainen taivainen luontoilmiö!

Vaikka monet ihmiset yhdistävät pohjoisen valot kylmiin ja lumisiin talvimaisemiin, kevättalvi ja alkusyksy ovat tilastollisesti edullisimmat ajat revontulien esiintymisille. Kevät on myös keskimäärin vähäpilvistä aikaa, joten maaliskuu on suositeltava ajankohta revontulien odotteluun. Tuolloin hiihtokelitkin ovat parhaimmillaan.

KAUSI

KESTO
Sep-Mar

KAUSI

SEE ACTIVITIES

Kaamos

Sininen hetki ja Purppuravärit

Kahden kuukauden pituinen kaamos alkaa marraskuussa, kun aurinko ei enää nouse horisontin yläpuolelle. Luonto värjäytyy sinisen, violetin ja lilan sävyihin, jotka lumoavat tottuneenkin lapinkävijän sielun. Vaikka emme näe itse aurinkoa, niin mielestämme kaamoksen aika on yksi kauneimmista vuodenajoista mitä maailmassa on.

KAUSI

KESTO
Nov-Jan

SEE ACTIVITIES

Kevättalvi

Keväthanget kutsuvat kulkijaa

Tammikuun loppupuoliskolla näkyy jälleen ihana aurinko, ja päivä piteneekin nopealla tahdilla. Helmikuun puolesta välistä alkaa kirkkauden ajanjakso, jolloin aurinko kimaltelee taivaalta ja hohtavista hangista. Älä unohda aurinkolaseja tai aurinkovoidetta Tämä vuodenaika on parasta aikaa pilkkimiseen, hiihtoon ja kelkkailuun.

KAUSI

KESTO
Feb-Apr

SEE ACTIVITIES

Tripadvisor on myöntänyt yrityksellemme sertifikaatin erinomaisuudesta useana vuonna peräkkäin. Olemme tästä äärettömän kiitollisia ja haluamme kiittää kaikkia palautteenantajia. Tripadvisorin Certificate of Excellencen monta vuotta peräkkäin. Kiitos kaikille asiakkaille palautteista!


 • naniannette Avatar
  naniannette
  5 star rating
  16/02/2017 - TripAdvisor

  Mukava kokemus talvipäivänä Osallistuimme parin tunnin Husky Safarille yhdessä ulkomaalaisten turistien kanssa. Ohjeistus ja opastus oli erinomaista, palvelu hyvää ja koirat selvästi hyvin pidettyjä ja työskentelyintoisia. Noin 12 km maisemalenkki kierrettiin välillä ripeää välillä verkkaisempaa vauhtia, mutta mikä parasta, ajoaikaa tuli kivasti molemmille saman valjakon ihmisille. Myös tapaamamme koiranpennut oli hyvässä kunnossa. Kiitos hauskasta safarista!

 • hannu49 Avatar
  hannu49
  5 star rating
  19/03/2018 - TripAdvisor

  Koira-ajelu 2 h koira-ajelu. Kuljetus ja varustautuminen hieman ylimalkaista. Ajo-opastus hyvä. Retken vetäminen antoi huolellisen ja turvallisen vaikutelman.

 • TapioU5 Avatar
  TapioU5
  5 star rating
  21/03/2019 - TripAdvisor

  Upea kokemus Lohikeitto ja kahvit tarinoiden kera sekä retken päätepysäkillä oppaan pelisilmä eli teinin syliin annettu pentu husky, nämä mahdollistivat iki muistoisen ja personoidun kokemuksen

 • maaritle Avatar
  maaritle
  5 star rating
  22/07/2016 - TripAdvisor

  Ihana taukopaikka Pysähdyttiin monena päivänä hiihtoreissulla tähän paikkaan kahville ja syömään jotain pientä. Siellä voi paistaa makkaraa nuotiolla, kahvila on hauskasti sisustettu, siellä näkee suloisia huskyja, pentujakin sattui olemaan yhdessä koirahäkissä emonsa kanssa juuri. Henkilökunta kahvilassa oli todella mukavaa. Suosittelen pysähtymään!

SEURAA MEITÄ

Seuraa meitä @saariselkahuskies

Lataa lisää