Siirry ensisijaiseen siirtymispalkkiin Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen

Kaikki Talviaktiviteetit

Retkiä ja vuokrausta Saariselällä


Lapin talviseikkailuja Husky & Co:n kanssa Saariselällä


a dog that is covered in snow

HUSKYSAFARIT

Energiset huskykoiramme odottavat jo pääsevänsä viemään sinut elämäsi retkelle!

Oletko koskaan kuvitellut ajavasi rekikoiravaljakolla? No nyt on tilaisuutesi kokeilla! Iloiset ja ystävälliset huskymme nauttivat ihmisten tapaamisesta ja rakastavat juosta. Nauti päivästä ja ulkoilmasta oman koiratiimisi kanssa! Huskysafareillamme ajetaan valjakoilla itse!

a group of people riding skis down a snow covered slope

MOOTTORIKELKKASAFARIT

Lähde reissuun moottorikelkan kanssa ja nauti upeista talvimaisemista!

Suomen Lapin upeimmat metsät ja tunturit sijaitsevat Saariselällä! Kelkkasafarit sisältävät kuljetukset, opastuksen, kuumat juomat ja välipalat. Pidemmät retket sisältävät myös lounaan.

a dog that is standing in the snow

POROSAFARIT

Perinteinen tapa matkustaa Lapissa

Mikä voisi olla Lapissa rentouttavampaa ja perinteisempää kuin nauttia ajelusta poron vetämässä reessä? Tule tutustumaan Saariselän porotilallemme. Retki sisältää kuljetukset, opastuksen, lyhyen poroajelun, kuuman juoman ja välipalan, sekä mielenkiintoisia faktoja poronhoidosta.

a rainbow in the sky

REVONTULIRETKET

Opastetut iltaiset retket Saariselällä

Aurora Borealis (Revontulet) on maaginen ilmiö, joka näkyy erityisen hyvin Saariselän tunturialueella. Yötaivaalla leimahtavat salaperäiset revontulet liittyvät moniin jännittäviin suosittuihin uskomuksiin maagisista voimista – sekä hyvistä että pahoista. Iltaretkiä on monenlaisia – tutustu tarjontaamme!

a sunset over a body of water

LAPIN LUONTORETKET

Hidasta tahtia ja nauti Lapin luonnosta

Lapissa luonto on aivan nurkan takana. Lumikenkäile, pilki, tutustu saamelaiskulttuuriin. Tule kokemaan Saariselän talvi!