Siirry ensisijaiseen siirtymispalkkiin Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen

Kaikki Talviaktiviteetit

Retkiä ja vuokrausta saariselällä


Lapin talviseikkailuja Husky & Co:n kanssa Saariselällä


a dog that is covered in snow

HUSKYSAFARIT

Energiaa täynnä olevat huskykoiramme odottavat jo, että saavat viedä sinut retkelle läpi Lapin talvimaisemien.

Oletko koskaan kuvitellut ajavasi koiravaljakolla talvisen metsän läpi? No nyt on tilaisuutesi kokeilla! Iloiset ja ystävälliset huskymme nauttivat ihmisten tapaamisesta ja he rakastavat juosta. Nauti päivästä ulkona ajaessasi metsässä oman koiratiimisi kanssa!

a group of people riding skis down a snow covered slope

MOOTTORIKELKKASAFARI

Lähde maagiselle matkalle moottorikelkan kanssa ja nauti upeasta ulkoilmasta!

Suomen Lapin upeimmat metsät ja tunturit sijaitsevat Saariselällä! Matkusta moottorikelkalla läpi Suomen talven luonnon ytimeen. Safari sisältää kuljetukset, opastuksen, kuumat juomat ja välipalat sekä jännittävän kokemuksen moottorikelkkailusta Lapin erämaassa.

a dog that is standing in the snow

POROSAFARI

Perinteinen tapa matkustaa Lapin talvella.

Mikä voisi olla Lapissa rentouttavampaa ja perinteisempää kuin nauttia ajelusta poron vetämässä reessä? Tule tutustumaan Saariselän porotilallemme. Safari sisältää kuljetukset, opastuksen, lyhyen poroajelun, kuumia juomia ja välipaloja sekä mielenkiintoisia faktoja poronhoidosta.

a rainbow in the sky

AURORARETKET

Tästä syystä matkustit Lappiin, eikö vain?

Aurora Borealis (Revontulet) on maaginen ilmiö, joka näkyy erityisen hyvin Saariselän tunturi- ja metsäraivauksilla. Yötaivaalla leimahtavat salaperäiset revontulet liittyvät moniin jännittäviin suosittuihin uskomuksiin maagisista voimista – sekä hyvistä että pahoista. Varmasti löytyy myös tieteellinen selitys.

a sunset over a body of water

LAPIN LUONTORETKET

Hidasta ja hengitä raitista ilmaa

Tämä on Lappi. Ilma on raikas ja vesi kirkasta. Luonto on lähellä ja aivan nurkan takana. Eloisa saamelaiskulttuuri tuo alueelle merkitystä ja väriä. Vaella lumikengillä, pilki järvellä tai vieraile saameilaismuseossa. Rentoudu ja tutustu Lapin luontoon ja kulttuuriin. Tule kokemaan Saariselän talvi!