COVID-19 PERUUTUSEHDOT

Mikäli joudutte karaanteeniin korona-pandemian vuoksi, emme peri peruutusmaksuja jos saamme tiedon 24h ennen varauksen alkua. Palautamme maksun 100%:sti 

Mikäli asiakas ei pääse matkustamaan Covid-19 sairastumisen vuoksi, voimme myös siirtää varausta. Varauksen siirtämisestä emme peri lisämaksuja..

***

Retkistämme kysytään paljon tarkentavia kysymyksiä, ja alta löydätte listauksemme useimmin kysytyistä kysymyksistä.
Mikäli et löytänyt listasta vastausta juuri Sinua askarruttaneeseen kysymykseen, niin otathan rohkeasti yhteyttä – Me annamme Sinulle vastauksen!

COVID-19 PERUUTUSEHDOT

Mikäli joudutte karaanteeniin korona-pandemian vuoksi, emme peri peruutusmaksuja jos saamme tiedon 24h ennen varauksen alkua. Palautamme maksun 100%:sti 

Mikäli asiakas ei pääse matkustamaan Covid-19 sairastumisen vuoksi, voimme myös siirtää varausta. Varauksen siirtämisestä emme peri lisämaksuja..

Suosittelemme lämpimästi ennakkovarausta. Etenkin kiireimpään sesonkiin on hyvä varata retket hyvissä ajoin. Viime hetken varauksissa emme aina pysty takaamaan saatavuutta, tai ottaa huomioon mahdollisia toiveita. Sähköpyörien vuokrauksille suosittelemme myös ennakkovarausta.

Kenneliimme syntyy kyllä pentuja, mutta emme välttämättä pysty aina takaamaan niitä ympärivuotisest. Silloin kun pentuja on, niin tottahan toki vieraamme pääsevät niihin tutustumaan.

Huskykoiramme ovat kaikki treenattuja, ja hyvin ihmisystävällisiä. Koiriamme saa silitellä ja paijata, mutta muistathan, että koirat ovat eläimiä, yllättäviä reaktioita ei aina pysty ennakoimaan. Oppaamme ovat farmivierailuilla aina läsnä ja kertovat mahdollisista aremmista tapauksista. Ja kannattaa aina kysyä mikäli jokin asia vierailun aikana askarruttaa.

Ryhmän koko riippuu aktiviteetistä, ja varaustilanteista. Kiireisimmän sesongin aikana kelkka- ja Huskyaktiviteeteissa ryhmän koko voi olla 30 henkilöä. Patikointi, Lumikenkä ja Sähköpyörä -retkillä ryhmäkoot ovat tavallisesti pieniä.

Pääasiallinen opastuskieli talvella on englanti, johtuen siitä, että suurin osa asiakkaistamme on kansainvälisiä. Mutta toki palvelemme myös suomeksi.

Retkilounaaksi tarjoamme keittoa, leipää, kahvia ja teetä, keksiä tai minipuusteja. Ilmoitathan mahdollisesta ruoka-aineallergiasta tai erikoisruokavaliosta ennakkoon, jotta osaamme huomioida ruokavalionne.

Virallinen nopeusrajoite merkityillä reiteillä on 60km/h, ja jäällä 80km/h. Kun perässä on reki on nopeusrajoite 40km/h.

Retkillämme nopeuden tavallisesti määrittää koko ryhmän ajotaidot ja reitin kunto. Etenemme reittejä pitkin turvallisuus edellä. Suosittelemme varaamaan privaattiretken mikäli ajonopeus arveluttaa. Privaattilisä on joulukuussa 800eur/retki koko ryhmälle, ja muina aikoina 300eur/retki.

Tapaamispaikka keskustan tuntumassa majoittuville on safaritoimisto. Safaritoimistomme sijaitsee Saariselän keskustassa osoitteessa Saariseläntie 10, 99830 Saariselkä).

Mikäli majoitutte yli kilometrin päässä hotellilta, kuten esim. Laanilassa tai Kiilopäällä, niin haemme teidät sovitusta hakupaikasta erikseen. Ilmoitathan majoituksesi varausta tehdessäsi. Lisämaksusta, voimme järjestää kuljetukset myös esim. Ivalosta.

Aktiviteettivarauksen maksu tulee olla suoritettu viimeistään 1 vrk aiemmin. Voit käydä suorittamassa maksun safaritoimistoomme, tai varauksesi yhteydessä verkkokaupan kautta. Voimme myös laskuttaa, mutta tällöin maksun tulee olla tilillämme viimeistään 8vrk ennen aktiviteettipäivää.

Tarjoamme talvella kaikille retkillemme lämpimän ulkovarustuksen. Settiin sisältyy talvihaalarit, viilla- tai thermosukat, talvisaappaat, kypärämyssy, lapaset ja pipon. Kelkka- ja Sähköpyöräretkiin kuuluu myös kypärä.

Hyvästä ulkovarustuksesta huolimatta on asiakkaillamme vastuu pukeutua lämpimästi, etenkin kylmillä pakkaskeleillä. Suosittelemme kerrospukeutumista, ylimääräisiä aluulapasia, kevyttoppatakkia laitettavaksi haalarin alle. Hengittävät kankaat pitävät lämpimänä ja päästävät läpi mahdollisen kosteuden.

Lapset ovat erittäin tervetulleita suurimmalle osalle retkistämme mutta joitakin poikkeuksia on. Sähköpyöriemme rungot ovat sen verran iso kokoisia, etteivät ne sovellu lapsille. Lumikenkäily- ja kävelyretkemme soveltuvat isommille lapsille, jotka jaksavat pysyä muun ryhmän mukana. Huskypatikoinnissa lapsi voi osallistua retkeen, mutta huskykoiran veto on sen verran voimakasta, että turvallisuussyiden vuoksi aikuiset hoitaa taluttamisen.

Husky- ja Kelkkasafareilla lapset istuvat reessä ja pienimmät aina aikuisen mukana. Kovilla pakkaskeleillä emme suosittele, että lapsen kanssa lähdetään retkelle, tai ainakaan yli 2h retkelle. Loppuviimein on aina vanhempien vastuu pukea lapsi kunnollisesti ennen safarille lähtöä.

Voit halutessasi ostaa meiltä lisämaksullisen palvelun, jossa yksi oppaistamme lähtee sinulle kuljettajaksi. Lisämaksu palvelulle on 100€. Kaikki lisäpalvelut tulee aina varata ennakkoon.

Tämä on mahdollista lisähintaan. Joulukuussa lisämaksu palvelulle on 800€/retki. Ja muina aikoina 300€/retki. Hinta on kokonaishinta koko ryhmälle per retki.

Valitettavasti revontulet ovat luonnonilmiö, joita on kaikista ennustepalveluista huolimatta mahdotonta taata.

Revontuliretkistämme ei valitettavasti ole rahanpalautusta.

ETKÖ LÖYTÄNYT VASTAUSTA ETSIMÄÄSI KYSYMYKSEEN? OTA YHTEYTTÄ!
VARAUSEHDOT
VARAUSEHDOT

VARAUSEHDOT 

Husky & Co (Lumivalkea Oy) noudattaa safari-, kuljetusja majoituspalvelujen tilaamisessa, varaamisessa ja tilausten peruuttamisessa seuraavia ehtoja: 

Varaus & Maksu
Varaus on vahvistettu, kun asiakas saa kirjallisen vahvistuksen joko sähköpostitse tai tekstiviestinä. 

Husky & Co ei vaadi aktiviteettivarauksista ennakkomaksuja. Maksu tulee olla suoritettuna 24h ennen aktiviteetin alkua. Maksun voi käydä suorittamassa Saariselällä sijaitsevaan safaritoimistoomme, (Saariseläntie 10). Voimme toimittaa varauksesta myös laskun. 

Laskutettu tilaus tulee olla maksettuna tilillemme eräpäivään mennessä. Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Lasku maksetaan SEPA-maksuna (IBAN-tilinumero ja pankin BIC-koodi) laskussa olevaa viitenumeroa käyttäen euroissa. 

Verkkokauppavaraukset
Asiakas sitoutuu ostokseen kertamaksun tavoin, eikä varauksen tekemiseen liittyviä erillisiä ennakkoja loppulaskuja ole. Internet varaus maksetaan luottokortilla. 

Asiakas vastaa siitä, että hän saa verkkokauppaostoksestaan tilausvahvistuksen. Varausohjelma lähettää vahvistussähköpostin asiakkaan rekisteröityessä antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Mikäli aktiviteettituotteella ei ole ennalta määriteltyä tapaamisaikaa, saa asiakas noin 1-3 päivän kuluessa uuden varausvahvistuksen, jossa ilmoitetaan tapaamisaika japaikka. 

Husky & Co ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä myyjään tilanteen korjaamiseksi. Husky & Co ei takaa, että kohde on tässä tilanteessa vielä vapaa. Mikäli tuote ei ole saatavilla rahat palautetaan tai asiakkaalle tarjotaan mahdollisuuksien mukaan toinen tuote. 

Muutokset
Muutospyynnöt tulisi ilmoittaa viimeistään 12h ennen aktiviteetin alkua. Muutokset toteutetaan saatavuuden salliessa. Muutoksista toimitetaan asiakkaalle uusi kirjallinen vahvistus.   

Mikäli Husky & Co:n toimesta tehdään varausmuutoksia, niin ilmoitamme niistä asiakkaille mahdollisimman pikaisesti. Asiakkaalle annetaan mahdollisuus hyväksyä muutos, tai peruuttaa varaus ilman kuluja. 

Oikeus hintojen muutokseen
Husky & Co varaa oikeuden oikaista ahintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä. Arvonlisävero on voimassa olevan lainsäädännön mukaan. 

Peruutukset
Peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun kirjallinen tieto peruutuksesta saapuu toimistomme aukioloaikoina puhelimitse tai sähköpostitse. 

Varauksen voi peruuttaa ilman kustannuksia, mikäli varauksen alkamiseen on yli 24h. Alle 24h peruutuksesta peritään 100% varausmaksu. 

Sairastapauksista pyydämme toimittamaan lääkärintodistuksen. 

Husky & Co:n oikeus peruuttaa varaus mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa summa kokonaisuudessaan takaisin. 

Aktiviteetit
Husky & Co pidättää oikeuden tehdä muutoksia ohjelman kestoon, tai lähtöaikoihin. 

Aktiviteettien hintoihin sisältyvät menopaluukuljetukset Husky & Co:n safaritoimistolta, tai sovittaessa muusta kohteesta. Tapaamisaika vahvistetaan varauksen yhteydessä. Kuljetuksissa käytetään minibussia tai 8-paikkaista pakettiautoa. Tarvittaessa käytämme myös muunlaisia ajoneuvoja. 

Myöhästymisestä tai saapumattajättämisestä peritään 100% varausmaksu. 

Aktiviteetteihin sisältyvät myös ulkovarusteet; lapaset, haalari, saappaat, pipo, kypärämyssy, villasukat. Kelkkasafareihin kuuluu myös kypärä. 

Vakuutuset ja Omavastuu
Vahingon sattuessa Husky & Co vakuutukset kattavat asiakkaan hoitokulut. 

Omavastuu vahinkotapauksissa on enintään 1200 € / vahinko 

Husky & Co on vastuussa vahingoista, jotka johtuvat työntekijämme tai alihankkijamme turvallisuuden laiminlyönnistä, tai vioittuneesta välineistöstä. Husky & Co ei ole vastuussa asiakkaan aiheuttamista vahingoista, ja jotka asiakkaan oma matkavakuutus turvaa. 

Mikäli asiakkaalla on sairauksia, vammoja tai liikuntarajoitteita pyydämme ilmoittamaan niistä varauksen yhteydessä 

Kelkkaja Husky safareita ei suositella raskaana oleville.   

Suosittelemme aina matkavakuutuksen ottamista. 

Kelkkasafareilla
Moottorikelkan kuljettajan on oltava vähintään 18-vuotias ja hänellä on oltava voimassa oleva Suomessa ajoon oikeuttava ajokortti. Alle 140cm lapset istuvat oppaan kelkan vetämän reen kyydissä. Alle 6-vuotiaat istuvat reessä aina aikuisen kanssa. 

Moottorikelkkaa ei saa kuljettaa alkoholin– tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena. 

Huskysafareilla
Huskysafareilla lapset istuvat reessä. Pienimmät lapset istuvat reessä aikuisen kanssa.  

Huskysafarille ei saa osallistua alkoholin– tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena. 

Valitukset:
Kaikkiin palveluihimme liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden ilmaannuttua suoraan oppaalle ja kirjallisesti Husky & Co:lle sähköpostitse husky@huskyco.fi. 

Jos erimielisyyksiä ei saada ratkaistua osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi). 

Riidat ratkaistaan Rovaniemen käräjäoikeudessa. 

Husky & Co (Lumivalkea Oy) pidättää oikeudet muutoksiin. 

TIETOSUOJASELOSTE (LUMIVALKEA OY / HUSKY CO.)
TIETOSUOJASELOSTE (LUMIVALKEA OY / HUSKY CO.)


TIETOSUOJASELOSTE

Lumivalkea Oy:n asiakas, kumppani ja markkinointi tietoja koskeva tietosuojaseloste.

1 REKISTERINPITÄJÄ
Lumivalkea Oy (y-tunnus: 2127152 -0)

2 YHTEYSTIEDOT REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA
sähköposti: husky@huskyco.fi
Saariseläntie 10, 99830 Saariselkä

3 REKISTERIN NIMI
Asiakas-, kumppani- ja markkinointirekisteri.

4 HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS JA PERUSTE
Rekisteröinnin perusteena on asiakkaan tai kumppanin Lumivalkea Oy:n kanssa sopimuksella vahvistettu liiketoimintasuhde tai erillinen suostumus asiakastietojen käsittelyyn. Rekisterin tarkoituksena on ylläpitää Lumivalkea Oy:n asiakkaiden ja kumppaneiden välisen yhteistyön edellyttämiä henkilötietoja, varmistaa sujuva asiakaspalvelu sekä etujen ja palveluiden tuottaminen ja tarjoaminen, mahdollistaa markkinointi sekä liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen. Henkilötietoja kerätään ja käsitellään asiakkaan tai kumppanin kanssa seuraavissa tarkoituksissa:

 • Ohjelmapalveluostojen, muiden palvelu-/ tavaraostojen toteutukseen ja vahvistamiseen asiakkaalle
 • Ostoihin liittyvän lisäinformaation välittämiseen
 • Jäsenetujen tarjoamiseen
 • Verkkokaupan kautta suoritettujen ostojen toteuttamiseen ja vahvistamiseen asiakkaalle
 • Yritysasiakkaille sovitun kokonaisuuden tuottamiseen, toimittamiseen, laskutukseen sekä asiakassuhteen hoitamiseen
 • Tuotteiden, palveluiden ja liiketoiminnan analysointiin ja kehittämiseen sekä tarvittavaan tilastointiin
 • Palaute-, poikkeama ja tyytyväisyystietojen keräämiseen
 • Mainonta, markkinointi ja suoramarkkinointi tarkoitukseen. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häneen kohdistuva suoramarkkinointi
 • Alaikäisten tiedot

Lumivalkea Oy voi pyytää tilauslomakkeissaan täysi-ikäisiä asiakkaitaan syöttämään alaikäisten lasten nimiä tai lempinimiä. Näitä alaikäisiin liittyviä tietoja ei hyödynnetä missään muussa tarkoituksessa kuin tilatun tuotteen tai palvelun toimittamiseen.

Evästeitä hyödynnetään nopeuttamaan sivun toimintaa ja yksinkertaistamaan kirjautumista ja kohdentamaan sivuston sisältöä paremmin käyttäjälle sopivaksi. Kaikkea evästeiden keräämää tietoa voidaan käyttää Lumivalkea Oy:n tarjoaman palvelun kohdentamiseen käyttäjälle. Lumivalkea Oy käyttää evästeitä vain seuratakseen tietoa, jonka sivuston eväste on asentanut käyttäjän tietokoneelle.

Useimpien selainten valikossa on kohta, joka kertoo kuinka evästeiden hyväksyntä voidaan estää, kuinka selain ilmoittaa evästeiden vastaanottamisesta ja kuinka evästeet voidaan sulkea. Mikäli evästeet suljetaan, sivuston käyttö voi rajoittua tai hidastua.

5 REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Rekisteri voi sisältää seuraavia asioita:

 • Asiakkuuden tyyppi: asiakas/kumppani
 • Asiakasnumero
 • Yhteyshenkilö(t)
 • Yhteishenkilöiden rooli (Yritysasiakkaat)
 • Osoite
 • Laskutustiedot
 • Tilatut ja toimitetut palvelut
 • Yhteistyökumppaneidemme toimittaman palvelun yhteydessä kertyvä tieto
 • Evästeiden käyttö

6 REKISTERIN TIETOLÄHTEET
Pääasiallinen henkilötietolähde on asiakkaan tai kumppanin itse ilmoittamat tiedot yhteistyön käynnistyessä, tai sen aikana sekä yhteistyötä koskevissa palaute, poikkeama, tyytyväisyys ja tutkimus tarkoituksessa kerätystä tiedosta. Henkilötietoa kertyy myös asiakaspalvelupisteissä asioinneista. Henkilötietoa voi kertyä lisäpalveluiden oston yhteydessä. Ostetut markkinointikäyttöön tarkoitetut rekisterit.

7 TIETOJEN LUOVUTUS
Rekisteröityä koskevia tietoja voidaan luovuttaa Rekisterinpitäjän ja sen sisaryhtiöiden sisällä sekä yhteistyökumppaneillemme kuvatun käyttötarkoituksen toteuttamiseksi. Muutoin tietoja luovutetaan vain lain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

Tietoja ei siirretä EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle, jollei palvelun toteutus sitä edellytä. Tällaisessakin tapauksessa Rekisterinpitäjä takaa, että tarpeellisesta tietoturvatasosta huolehditaan voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

8 TIETOJEN SUOJAUS JA SÄILYTYS
Henkilötietojen käsittelyn lähtökohta on rekisteröidyn oikeuksien ja vapauden kunnioittaminen tiedon käsittelyn kaikissa vaiheissa, ja että henkilötiedon käsittelyn oikeusperuste on varmistettu. Rekisterinpitäjä kerää ja käsittelee vain niitä henkilötietoja, jotka ovat välttämättömiä toiminnan kannalta.

Digitaaliseen aineistoon on pääsy vain siihen oikeutetun työntekijän, ammatinharjoittajan tai yhteistyökumppanin henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Käyttöoikeuksia on eritasoisia ja kullekin käyttäjälle annetaan tehtävän hoitamisen kannalta riittävä, mutta mahdollisimman suppea käyttöoikeus.

Asiakas/kumppani tietoja säilytetään rekisterissä asiakassuhteen päättymisen ja kaikkien velvoitteiden täyttämisen jälkeen vähintään 1 vuosi ellei erikseen ole muuta sovittu tai lainsäädäntö muuta edellytä.

9 MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Rekisteröidyn oikeus saada pääsy tietoihin (tarkastusoikeus)
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee osoittaa kirjallisesti ja allekirjoitettuna tämän tietosuojaselosteen kohdassa 2 mainitulle rekisterin yhteyspisteelle. Rekisteröidyn tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä Rekisterinpitäjän antamien ohjeiden mukaisesti.

Rekisteröidyn oikeus vaatia tiedon oikaisemista, poistamista tai käsittelyn rajoittamista
Rekisteröity voi pyytää omien tietojensa oikaisua saatuaan tiedon virheestä tai itse havaittuaan virheen. Jos rekisteröidyllä on mahdollisuus oikaista virhe, tulee hänen ilman viivytystä korjata, poistaa tai täydentää virheellinen, tarpeeton tai vanhentunut tieto. Jos rekisteröity ei itse pysty korjaamaan tietoa, tulee korjauspyyntö tehdä.

Siltä osin kuin rekisteröity ei pysty korjaamaan tietoja itse, korjauspyyntö tulee tehdä tietosuojaselosteen kohdassa 2 mainitulle rekisterin yhteyspisteelle kirjallisesti. Rekisteröidyn tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä Rekisterinpitäjän antamien ohjeiden mukaisesti.

Rekisteröidyllä on myös oikeus vaatia rekisterinpitäjää rajoittamaan henkilötietojensa käsittelyä esimerkiksi siinä tilanteessa, kun rekisteröity odottaa vastausta tietojensa oikaisemista tai poistamista koskevaan pyyntöön.

Lumivalkea Oy varaa oikeuden rajoittaa maksuttomien oikaisu-, poistamistiedusteluiden määrän yhteen kertaan per vuosi.

Rekisteröidyn oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
Siltä osin kun rekisteröity on itse toimittanut asiakasrekisteriin tietoja, joita käsitellään rekisteröidyn antaman suostumuksen tai toimeksiannon nojalla, rekisteröidyllä on oikeus saada tällaiset tiedot itselleen pääsääntöisesti koneluettavassa muodossa ja oikeus siirtää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

Pyydettäessä siirtoa kirjallisesti, Rekisterinpitäjä toimittaa tarkastusoikeuskohdassa kuvatut tiedot kohtuullisessa ajassa huomioiden toimitettavan tiedon laajuus. Rekisteröidyn tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä Rekisterinpitäjän antamien ohjeiden mukaisesti.

Muut oikeudet
Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, jos Rekisterinpitäjä ei ole noudattanut toiminnassaan soveltuvaa tietosuojasääntelyä.

10 YHTEYDENOTOT
Kaikissa henkilötietoihin liittyvissä kysymyksissä ja pyynnöissä rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä kohdassa 2 mainittuun Rekisterinpitäjän henkilörekisteristä vastaavaan tahoon.

11 KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SIVUSTOT JA PALVELUT
Tämä tietosuojaseloste soveltuu vain Lumivalkea Oy:n ylläpitämiin sivustoihin emmekä ole vastuussa muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä. Sivusto voi sisältää linkkejä kolmansien sivustoille. Suosittelemme käyttäjää tarkistamaan käyttämiensä muiden sivustojen tietosuojaselosteet.

12 TIETOSUOJASELOSTEEN MUUTOKSET
Lumivalkea Oy voi muuttaa tätä tietosuojaselostetta. Muutettu tietosuojaseloste on saatavilla sivustolta, jotta käyttäjät ovat aina tietoisia miten heidän henkilötietojaan käsitellään. Päivitetty viimeksi 7.10.2019